Studieaanbod

De Hoogstraatse regio is een scholencentrum met een heel brede waaier aan opleidingen in ASO, TSO, BSO en BUSO. Voor secundair kun je er terecht in de vijf katholieke scholen van Markdal in het centrum van Hoogstraten (ASO, TSO, BSO) en in het nabijgelegen Wuustwezel (BUSO). Hoewel het om vijf aparte scholen gaat, is er op veel vlakken een ruime samenwerking.

Al deze scholen staan open voor jongens en meisjes met een positieve kijk op leren, werken en leven. Wij verwachten van een leerling dat die meewerkt aan het opvoedingsproject, de studie ter harte neemt en zich in en buiten de school op een respectvolle en stijlvolle manier gedraagt.

Als stad en regio heeft het Hoogstraatse gelukkig nog alle goede kenmerken van een landelijke omgeving bewaard. Er is veel ruimte en gezonde lucht. Veel jongeren komen met de fiets naar school. Daarnaast is er een heel netwerk van aan de schooluren aangepaste busverbindingen vanuit de hele regio.

Het studieaanbod van Markdal is te ruim om hier op gedetailleerde manier weer te geven. Bezoek de website van de scholengemeenschap (www.markdal.be) of van de aparte scholen voor meer informatie over aanbod, infodagen, opendeurdagen en inschrijvingen.

export studieaanbod

studieaanbod2